Golfen voor de Linda Foundation

Dames, schrijf je in via de website voor de goede doelenwedstrijd op dinsdag 25 augustus, in samenwerking met GolfDiva ten behoeve van de Linda Foundation. Inschrijfkosten bedragen 20 euro, waarvan 10 euro ten behoeve van de Linda Foundation. De andere 10 euro zijn bestemd voor een horeca-arrangement, koffie/thee met iets lekkers bij aanvang en een drankje en borrelhapje na afloop. Dames van de Bovenlandenbaan zijn van harte welkom, zij betalen € 37,50 voor de greenfee plus de inschrijfkosten.  Nodig je golfvriendin van buiten de golfclub ook uit voor deze gezellige dag. Zij kunnen zich aanmelden via de website van GolfDiva.nl, zij betalen ook € 37,50 voor de greenfee. Er zijn leuke prijzen te winnen aangeboden door Röhnisch en er is een modeshow. De 18 holes wedstrijd begint om 11.00 uur.