Kennismakingslessen voor de jeugd tijdens de zomervakantie

Geplaatst op:

In de zomervakantie organiseren wij voor de jeugd weer een aantal kennismakingslessen. Op één van de 4 dagen in de laatste weken van de schoolvakantie zijn zij welkom op de woensdagen 19 en 26 en de vrijdagen 21 en 28 augustus van 9.00 tot 12.00 uur voor 6 – 12 jaar en van 13.00 uur tot 16.00 uur van 12 – 18 jaar.

Voor slechts €12,50 p.p. ontvangen wij hen, na ontvangst met een drankje, op de golfbaan, waar zij onder begeleiding van één van onze pro’s zelf het golfen kunnen proberen. Zij oefenen dan alle beginselen van de golfsport. Alle benodigde materialen stellen wij gratis ter beschikking; zij hoeven zelf alleen te zorgen voor sportieve kleding en schoenen. De les duurt 2,5 uur en wordt weer afgesloten met een drankje.

Hoewel we de golfsport de ’meest-corona-veilige sport’ mogen noemen, willen we alle risico uitsluiten en kunnen de groepen bestaan uit ten hoogste 10 personen; daarom is snel aanmelden wel belangrijk!

Dat kan door een mail te sturen aan secretariaat@golfclubliemeer.nl met daarin voorkeur voor welke datum en tijd, mailadres en mobiele nummer van de contactpersoon en de namen en leeftijden van alle deelnemers.