Nieuwe data Golfstart in september

Geplaatst op:
Maak nu voordelig kennis met de golfsport! Golfschool Liemeer heeft als doel het leren golfen voor de hele familie: Family, Friends en Fun!
Wij maken golf bereikbaar voor verschillende doelgroepen zoals jeugd, families, vrienden, studenten, collega’s en buren. Dit doen we onder meer door het aanbieden van Golfstart, een all-in-pakket voor de startende golfer voor slechts € 99,-.
 
Start nu met golf, want golf is echt leuk!
 
Golfstart
Hét golfprogramma voor de beginnende golfer. Golf is nog steeds een groeiende sport in Nederland. Heeft u altijd al willen weten of golfen iets voor u is? Met dit programma leert u in groepen van 4-6 deelnemers golfen onder begeleiding van een van onze golfprofessionals Arjan van Houten of Bas Kräwinkel. Omdat u in contact komt met andere beginnende golfers, leert u samen golfen waardoor de lessen extra leerzaam en laagdrempelig worden. Met het GolfStart programma wordt u intensief begeleid zodat u met plezier gaat golfen en dit ook graag blijft doen.
 
Inhoud GolfStart programma:
  • 3 golflessen, elk van 2 uur of 6 lessen van 1 uur
  • Optie voor NGF-golfbaanpermissie
  • Gratis gebruik van de oefenfaciliteiten, zoals driving range, putting green en chipping green
  • Mogelijkheid gebruik van golfclubs
  • Aanbod vervolgprogramma behalen handicap 54