Workshop natuurfotografie smaakt naar meer

Geplaatst op:

Afgelopen zondag 26 juli heeft Cees van de Noort, de “hof fotograaf” van Liemeer een workshop natuurfotografie gehouden. Prachtige foto’s en veel technische informatie aan de hand van een fraaie PowerPointpresentatie en een enthousiaste uitwisseling van fotografie ervaringen. Het waren 2 zeer inspirerende uren in de Torenzaal, waarna we ook nog het veld ingegaan zijn. Het was duidelijk; we moeten nog veel leren en vooral ook, vroeg opstaan! Met een fraaie hand-out mee, hopen we op een tweede workshop (najaar of winter?) om te kunnen laten zien, wat we geleerd hebben.

Heel veel dank Cees, en wie zich nog niet ingeschreven heeft voor 26 augustus of 27 september (10.00 uur – 12.00 uur); nu doen!

Aanmelden kan uitsluitend door e-mail aan cjvdnoort@casema.nl te sturen.