Workshop Petanque/Jeu de Boules 22 juli en 12 augustus

Geplaatst op:

Onder de bezielende leiding van Petanque crack Jan van Leijden gaan we nu een Workshop Petanque/Jeu de Boules houden op Liemeer op de woensdagen 22 juli en 12 augustus. We gaan gewoon gezellig samen ballen, maar Jan geeft ook inzicht in techniek, tactiek en regels van deze gezelschapssport. Je kunt gewoon op je golfschoenen meedoen, voor alle benodigdheden wordt gezorgd. We starten om 14:00 uur bij het clubhuis en denken rond 16:30 uur af te sluiten. Voor de gezelligheid en een drankje wordt gezorgd.

Aanmelden kan tot 5 dagen van tevoren via de wedstrijdkalender. De inschrijving staat open voor alle leeftijden, jongens, meisjes, dames en heren. Ook familieleden en partners van leden zijn welkom. Nadere informatie en voortgang vind je ook weer op de websitekalender onder de betreffende data.

Liemeer: Family, Friends & Fun