Klik hier voor het protocol gasten De Heeren van Liemeer (d.d. 27-05-2020)

Klik hier voor het protocol heropening Liemeer  (Versie 7 d.d. 12-05-2020)

Belangrijkste punten uit ons protocol (bijgewerkt d.d. 13-05-2020):

1. Houd 1,5 meter afstand.
  2. Kom alleen op afspraak of met een reservering.
  3. Reis alleen of reis alleen met personen uit jouw huishouden.
  4. Kom zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de sportaccommodatie, bijvoorbeeld te voet, met de fiets of eigen auto. Kom niet eerder dan (maximaal 10 minuten) voor het gereserveerde tijdstip op de accommodatie.
  5. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
  6. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  7. Schud geen handen.
  8. Maak tijdens het sporten alleen gebruik van eigen materiaal, zoals sportkleding, clubs, bidons, handschoenen, etc.
  9. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  10. Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet.
  11. Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden. Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel).
  12. Verlaat direct na het sporten de accommodatie.

Tijdens het spelen:

1. Bunkerharken en ballenwassers zijn verwijderd. Strijk het zand in de bunker zo goed mogelijk aan met je voet of je club.
  2. Raak de vlaggenstok niet aan, de hole is aangepast.
  3. Speel Ready Golf, hou het tempo in de baan.
  4. Toilet in de baan is gesloten.
  5. De afvalbakken zijn gesloten. Neem je afval mee naar huis.
  6. Gebruik driving range: Toegestaan. Als je alleen komt oefenen graag melden bij de caddiemaster. Volg de instructies op de driving range. Uiteraard is de driving range ook toegankelijk voor lesafspraken.
  7. De baan is qualifying !

——————————————————-

Het protocol voor de golfsport is vastgesteld door Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), Nederlandse Vereniging Golfaccommodaties (NVG), Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA) en Professional Golfers Associatie Holland (PGA).

Klik hier voor het jeugdprotocol t/m 12 jaar

Klik hier voor het jeugdprotocol van 13 t/m 18 jaar

Voor de ouders/verzorgers

Veiligheid en hygiëneregels voor iedereen:

Wij adviseren om onderstaande maatregelen uit te voeren.

• voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
  • blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;
  • houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen onderling tot en met 12 jaar)
  • hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
  • ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet;
  • was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden;
  • was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie;
  • vermijd het aanraken van je gezicht;
  • schud geen handen;