Restaurant de Heeren van Liemeer

Een dagje golf is niet compleet zonder een hapje en een drankje bij de Heeren van Liemeer, op de eerste verdieping van ons clubhuis.

Tijdens zomerse dagen kunt u tot laat in de avond genieten van een zonnetje en een schitterend uitzicht op onze Torenbaan. Zit u liever binnen, dan is dat geen probleem. U heeft dan de keuze uit een zithoek bij de open haard (zeker bij koude en regenachtige dagen een aanrader), een van de bartafels  of een van de vele andere tafels. Kortom, voor elk wat wils!

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de horecafaciliteiten als u niet golft. Komt u toevallig langsfietsen of wandelen, dan bent u ook van harte welkom.

Bekijk hier de nieuwe lunchkaart of de dinerkaart.

 

Aangepaste openingstijden vanaf 30 oktober 2017 tot begin maart 2018

Het restaurant is dagelijks open vanaf 09.00 uur. De keuken is op maandag t/m vrijdag geopend van 12.00 tot 19.00 uur. Op zaterdag en zondag is de keuken geopend van 12.00 tot 18.00 uur, het restaurant sluit haar deuren in het weekend om 19.00 uur. Uiteraard kan er met grotere gezelschappen vanaf 12 personen voor het diner een uitzondering gemaakt worden.

Voor vergaderingen en besprekingen van besturen en commissies is het restaurant iedere 2e en 4e woensdag van de maand geopend tot 00.00 uur.

 

Contactgegevens:

telefoon: 0172 534566
e-mail: info@deheerenvanliemeer.nl
website: https://www.deheerenvanliemeer.nl