De Torenkamer

Onze vergaderzaal De Torenkamer in ons clubhuis leent zich uitstekend voor uw vergaderingen, cursussen of heisessies. Wij bieden een goede vergaderruimte met diverse faciliteiten zoals een groot beeldscherm waarop pc’s draadloos kunnen worden aangesloten, een flipover, whiteboards, airco. In het gehele clubhuis is er draadloos internet waar onze gasten gratis gebruik van kunnen maken. De Torenkamer heeft een capaciteit van 2 tot max 20 personen. De Heeren van Liemeer geven in overleg invulling aan uw horecawensen.

Voor het reserveren van de Torenkamer kunt u contact opnemen met het secretariaat van Golfclub Liemeer.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de vergaderzaal in combinatie met een golfclinic of een rondje golf en een uitgebreid diner. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat via het telefoonnummer 0172 820016 of via secretariaat@golfclubliemeer.nl.

De Torenkamer