Arrangementen

 

Golfen betekent niet alleen een rondje lopen op de baan, maar ook de sfeer en het genot erom heen en soms zelfs in combinatie met een zakelijke afspraak. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van speciaal samengestelde arrangementen. Deze arrangementen wisselen regelmatig en zijn soms seizoensgerelateerd.

Indien u andere wensen heeft dan hieronder aangegeven, neemt u dan contact op met marjoleinvanveen@golfclubliemeer.nl of bel Marjolein op: 0172-820016. Dan maakt zij in overleg een passende aanbieding op basis van uw wensen.

 

Nine & Dine

Nu op Liemeer! Het ‘Nine & Dine’ arrangement. Speel 9 holes en geniet van een snel maar heerlijk weekgerecht voor slechts € 43,50 per persoon.

Het arrangement bestaat uit:

 • 9 holes op de Torenbaan
 • wekelijks wisselend gerecht, vers bereid door de chefs van restaurant de Heeren van Liemeer

U kunt het Nine & Dine arrangement boeken via 0172 820016 of bij de caddiemaster in de ontvangstruimte. Alleen te boeken van maandag t/m vrijdag.

 

Par arrangement

Wij begroeten u met een kopje koffie (of thee) en wat lekkers, daarna speelt u 18 holes op de Torenbaan.

Terug in het Clubhuis serveren de Heeren van Liemeer u een heerlijk tweegangenmenu (keuze in hoofdgerecht vlees/vis) ter afsluiting van uw fijne middag bij Golfclub Liemeer.

De arrangementsprijs bedraagt:

 • voor 18 holes Torenbaan € 72,50 op weekdagen en € 82,50 in het weekend
 • voor 9 holes € 57,50 op weekdagen en € 67,50 in het weekend

U kunt het Par arrangement boeken via 0172 820016 of bij de caddiemaster in de ontvangstruimte.

 

Golf & High Tea Arrangement

Geen zin in een arrangement met lunch of diner? Kies dan voor het Golf & High Tea arrangement. U speelt hierbij op onze Bovenlandenbaan en geniet voorafgaand, tussendoor of aansluitend van een compleet verzorgde High Tea bij de Sfeerstal, onze buren.

 • dagkaart Bovenlandenbaan
 • een compleet verzorgd High Tea arrangement bij de Sfeerstal
 • arrangementsprijs
  dagkaart Bovenlandenbaan inclusief High Tea: op weekdagen € 41,50 en € 43,50 in het weekend

In verband met beschikbaarheid kan het Golf & High Tea arrangement uitsluitend via de Sfeerstal geboekt worden. U kunt hiervoor contact opnemen via het telefoonnummer 0172-538642 of per e-mail via info@sfeerstal.nl onder vermelding van ‘Golf & High Tea’. Houdt u er wel rekening mee dat als u met een groep bent, alle deelnemers tegelijk aan de High Tea dienen te beginnen.

 

Stay & Play arrangement

Wilt u uw golfronde op onze baan combineren met een gezellig etentje en overnachting? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Kies dan voor het ‘Stay & Play’ arrangement en geniet optimaal van de mogelijkheden op ons complex!

Het arrangement omvat:

 • Spelen op onze 18 holes Torenbaan
 • Een overnachting in een van de comfortabele bloemenkamers van de Sfeerstal incl. ontbijt
 • Arrangementsprijzen
  van maandag tot en met vrijdag € 87,50 per persoon
  op zaterdag en zondag € 97,50 per persoon

Boekingen voor dit arrangement kunt u maken via de Sfeerstal telefoon: 0172 538642 of per e-mail: info@sfeerstal.nl.

Uiteraard kunt u voor één van de eerder genoemde arrangementen kiezen en uw overnachting los bij de Sfeerstal boeken. De fraaie accommodatie van de Sfeerstal ligt vlak naast het clubhuis.

Niet alleen golfen? Liemeer ligt midden in het Groene Hart in de nabijheid van de grote steden (o.a. Leiden, Amsterdam, Den Haag) en van enkele toeristische trekpleisters (o.a. de Keukenhof en het strand bij Noordwijk). Er is voldoende in de buurt te beleven, dus combineer je rondje golf met een weekendje Groene Hart!

 

 

najaar2014clubhuis