Golf & Overnachten

Er lekker even tussenuit? Na het golfen genieten van een lekker diner met bijpassende wijnen en daarna direct het bed inrollen? Dat kan op Liemeer! Naast enkele arrangementen met onze naaste buren Bed & Breakfast De Sfeerstal hebben we nu ook samenwerkingsverbanden met andere hotels in de regio. Welke hotels dat zijn, leest u hieronder. 

 

Bed & Breakfast de Sfeerstal

Naast ons golfcomplex ligt de Sfeerstal, een gezellige en moderne Bed & Breakfast. Hun motto luidt ‘natuurlijk genieten’ en dat stralen ze ook uit!

Wat hebben zij te bieden? Een mooie pluktuin waar u uw eigen boeket kunt samenstellen. Een lunchkaart en een high tea met daarbij huisgemaakte taarten en teas of een overnachting in een van de themakamers. Tevens is het mogelijk om een combi-arrangement met golf en overnachting of met golf en high tea te boeken. 

Contactgegevens:

‘De Sfeerstal`
Hogendijk 5
2441 CK Nieuwveen

telefoon: 0172 538642
e-mail: info@sfeerstal.nl
website: https://www.sfeerstal.nl

 

Restaurant Hotel De Watergeus

Kom naar het dorpje Noorden (35 minuten onder Amsterdam) om te lunchen of te dineren met het mooiste uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen, eventueel met mogelijkheid tot overnachting. Heerlijke keuken, gastvrije medewerkers. Kies uit menu ‘Plaisir’, ons driegangen-keuze-menu voor een vrolijke prijs € 35,00 p.p. (Michelin vindt dat ook en we kregen een Bib Gourmand voor de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.) Welkom bij De Watergeus! 

Contactgegevens:

Restaurant Hotel De Watergeus
Restaurant Hotel De Watergeus

Restaurant & Hotel de Watergeus
Simon van Capelweg 10
2431 AG Noorden

tel 0172-408398
fax 0172-409215
info@dewatergeus.nl

 

 

 

 

 

 

Hotel Chariot

Hotel Chariot is een internationaal 4-sterren hotel gelegen in Aalsmeer. Het unieke gebouw, voorheen een basisschool, is volledig gerestaureerd en nu een charmant hotel dat bekend staat om haar gastvrijheid en persoonlijke service. 

Het hotel biedt 41 hotelkamers die met veel zorg zijn gedecoreerd en ingericht. Hotel Chariot is gerenoveerd om in alle soorten van behoeften te voorzien, van toeristen tot zakenmensen. Elke kamer is voorzien van gratis wifi, airco, een luxe badkamer met bad, douche, toilet, radio, flatscreen, telefoon, haardroger, koffie en thee faciliteiten, minibar en een kluisje op de kamer voor het veilig opbergen van waardevolle zaken. 

Hotel Chariot ligt op nog geen 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol en op ongeveer 20 minuten rijden van Golf- & Countryclub Liemeer of van het levendige centrum van Amsterdam. 

Contactgegevens:

Hotel Chariot
Oosteinderweg 243
1432AT Aalsmeer

Tel. 0297 388 100
Fax 0297 388 188
stuur ons een e-mail