Jeugd op Liemeer

Nergens in de omgeving is het voor kinderen zo leuk om te golfen als bij Liemeer. Liemeer is een gezellig en open club, waar wij alle kinderen graag enthousiast maken voor de golfsport. Of je nu van plan bent de nieuwe Tiger Woods te worden, of gewoon leuk een golfbal wilt leren slaan.

Jeugdcommissie & Kennismaken

Golfclub Liemeer heeft een zeer actieve jeugdcommissie, die er alles aan wil doen om het golfen voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken. We doen ons best om zoveel mogelijk in te spelen op de behoefte van elk jeugdlid.

Elk kind mag geheel vrijblijvend 1 of 2 keer meedoen met een les in een groepje van zijn of haar niveau. Neem hiervoor contact op met de jeugdcommissie via jeugdcommissie@golfclubliemeer.nl.

Je kunt op elk moment van het jaar instromen in het jeugdprogramma.

Lidmaatschap

Je kunt er zelf voor kiezen of je mee wilt doen aan ons Jeugdprogramma als je lid wordt. Uiteraard raden wij dit aan als je wilt leren golfen. Kinderen worden volgens de visie van Golfschool Liemeer en de Jeugdcommissie opgeleid en worden daarmee bekwame golfers, die vervolgens zelf een keuze kunnen maken om golf als hobby of als sport te beoefenen. Liemeer voorziet in de behoefte van beide groepen. Dit is door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) erkend toen wij het Committed to Jeugd certificaat ontvingen.

Meer informatie over de lespakketten treft u aan bij lidmaatschappen, onder jeugdlidmaatschap.

Heeft u vragen over het jeugdprogramma, het Committed to Jeugd certificaat of het jeugdlidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met een van de leden van onze jeugdcommissie.