De lesmogelijkheden

 

Spoedcursus: naar uw baanpermissie in 2 dagen

De beste manier om te leren golfen is oefenen, veel oefenen en de lessen spreiden. Toch kan het zijn dat u via een spoedcursus uw baanpermissie wil halen. Ook dan helpen wij u graag. In één weekend leert u de basis van het golfspel en behaalt u uw baanpermissie. De spoedcursus kan op individuele basis of in groepsverband gevolgd worden.

Voor de spoedcursus in groepsverband (4-6 personen) betaalt u €175,-* per persoon. Voor de spoedcursus op individuele basis gelden andere tarieven, afhankelijk van uw achtergrond en ervaring.

* exclusief lunch

 

Jeugdlessen

Golf- & Countryclub Liemeer beschikt op de Bovenlandenbaan over speciale afslagplaatsen voor de jeugd én bijhorende jeugdscorekaarten. De Bovenlandenbaan is daardoor volledig voorbereid op aanstormend, jeugdig talent. Onze jeugdcommissie heeft diverse pakketten samengesteld, zodat jeugdspelers zich volledig in hun eigen tempo kunnen ontpoppen tot misschien wel de nieuwe Joost Luiten.

Meer informatie vindt u bij de lidmaatschapsoverzichten, onder jeugdlidmaatschap.

 

Golfen met een aangeboren of niet-aangeboren beperking

Sporten is voor veel mensen met een aangeboren of niet-aangeboren beperking (denk hierbij ook bijvoorbeeld aan CVA of een burn-out) vaak een brug te ver. Toch is het net voor deze groep belangrijk dat zij lichamelijk actief blijven, enerzijds om niet in een sociaal isolement terecht te komen en anderzijds om het lichaam soepel te houden én het revalideren te bespoedigen.

Vanuit dat idee wendt golfprofessional Cora van Rongen haar ervaring als verpleegkundige aan en laat zij zien dat golfen plezier brengt en revaliderend werkt. En dat voor alle betrokkenen! Begeleiders en familie krijgen daarom ook de gelegenheid om samen de lessen te volgen. Want wat is er nu gezelliger dan samen de baan in te gaan?

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden bij Cora van Rongen via het telefoonnummer 06-38111133. Na een intake stippelt zij een op maat gemaakt plan voor u uit, afgestemd op uw mogelijkheden en beperkingen.