U heeft zich samen met GOLFSCHOOL LIEMEER voorbereid op de NGF competitie. Na de competitie wilt u aan uw golfspel blijven werken in een gestructureerde groepstraining. In een groep van minimaal 8 en maximaal 12 personen gaat u elke week 1½ uur trainen waarbij fysiek, putten, shortgame en longgame de eerste 3 trainingen geïnstrueerd, geoefend en getest worden. De 4e week spelen we een spelvorm op de baan om ook de playing skills te ontwikkelen.

Doelgroep:
– Alle competitiegolf(st)ers en golf(st)ers van Golf- & Countryclub Liemeer met een hcp lager dan 18 die in het seizoen ook door willen blijven trainen.

Inhoud: groepstraining 8-12 personen van half mei tot eind oktober.

Elke week of 1x per 2 weken 1½ uur teamtraining in groep van 8 – 12 personen.
Training 1-2-3 altijd programma hieronder, training 4 in baan of situaties in de baan.
Elke training bestaat uit:
– 20 minuten putten
– 20 minuten shortgame
– 20 minuten longgame
– 20 minuten fysiek

Kosten:
– Wekelijks 1½ uur training van half mei t/m eind oktober            €    210,- p.p.
– 1x per 2 weken 1½ uur training van half mei t/m eind oktober    €    105,- p.p.

Inschrijven tot 1 mei 2019: http://www.fivestargolf.nl/clubprogramma/liemeer