Het Golfregelexamen

Ook in 2018 verzorgt Golf- & Countryclub Liemeer het NGF Golfregelexamen. Dit doen wij voor de leden van onze club, de jaarkaarthouders van de Bovenlanden en vrije golfers. Daarnaast verzorgen wij desgewenst de registratie bij de NGF en administratie van uw (club)handicap als u nog geen lid bent van Golf- & Countryclub Liemeer.

Regellessen en -examens

Nadat u via de pro uw baanpermissie heeft gehaald, is de volgende stap: Het behalen van het Regelexamen. Na het behalen van dit examen kunt u een handicap verkrijgen.
Ook organiseren wij drie keer een baandemonstratie voor beginnende golfers waarbij in de praktijk de juiste toepassing van de Regels wordt uitgelegd.
Voor alle leden van Liemeer is er twee keer een Algemene Regelavond. Ook beginnende golfers zijn hierbij van harte welkom.

De R&H Commissie geeft nieuwe spelers elke maand de gelegenheid om examen te doen.
De examenkosten bedragen 40,- euro. Aangezien wij als R&H commissie geen pin betalingen kunnen verwerken: graag contant en gepast meenemen.
Voor vragen en aanmelden voor een Examen; Baandemo of Regelavond: regels@golfclubliemeer.nl

Data regelexamens 2018

Om 20.00 uur in de bovenzaal van het clubhuis