Het Golfregelexamen

Ook in 2019 verzorgt Golf- & Countryclub Liemeer het NGF Golfregelexamen. Dit doen wij voor de leden van onze club, de jaarkaarthouders van de Bovenlanden en vrije golfers. Daarnaast verzorgen wij desgewenst de registratie bij de NGF en administratie van uw handicap als u nog geen lid bent van Golf- & Countryclub Liemeer.

Regellessen en -examens

Nadat u via de pro uw baanpermissie heeft gehaald, is de volgende stap: Het behalen van het Golfregelexamen. Na het behalen van dit examen kunt u een handicap verkrijgen.

De R&H Commissie geeft nieuwe spelers elke maand de gelegenheid om examen te doen.
De examenkosten bedragen 40,- euro / 50 ,- euro inclusief de cursus. Aangezien wij als R&H commissie geen pinbetalingen kunnen verwerken: graag contant en gepast geld meenemen.
Voor vragen en aanmelden voor een Golfregelxamen, of een Regelcursus: regels@golfclubliemeer.nl

Data regelexamens 2019

Om 20.00 uur in de bovenzaal van het clubhuis

• Maandag 18 maart
  • Maandag 15 april
  • Dinsdag 7 mei
  • Dinsdag 18 juni
  • Maandag 15 juli
  • Maandag 2 september
  • Dinsdag 1 oktober

Regelcursussen: maandag 1 en 8 april en dinsdag 4 en 11 juni 2019
De cursussen worden alleen gegeven als er minimaal 6 deelnemers zijn.
Aanmelden via: regels@golfclubliemeer.nl