Golfschool Liemeer

GOLFSCHOOL LIEMEER verzorgt golflessen, trainingen en coaching om uw persoonlijke golfdoelen te behalen. In samenwerking met Golf- & Countryclub Liemeer heeft de golfschool een stappenplan ontwikkeld. Om uw golfdoelen snel te behalen werken we met een vaste werkwijze:

0. Oefenpermissie

1. Baanpermissie

2. HCP 54

3. Van Bovenlandenbaan naar de Torenbaan

4. Train to Play

5. Train to Compete

Bij de ontwikkeling van de golfer kijken we niet alleen naar de techniek. De golf(st)er is zo goed als zijn/haar zwakste prestatiebepalende factor:

• Fun
  • Techniek
  • Tactiek
  • Mentaal
  • Fysiek

Deze prestatiebepalende factoren zijn alle belangrijk in de ontwikkeling van een golf(st)er. Tevens beïnvloeden de prestatiebepalende factoren elkaar. Een golfer die fysiek vermoeid is (36 holes competitie) zal mentaal minder gefocust zijn op de 36e hole en daardoor misschien tactisch een minder goede beslissing nemen. Voor de beïnvloeding van fysieke beperkingen op de golfswing kijk bij golffitness.

Fun is de belangrijkste succesfactor. Het verhogen van het spelplezier zal altijd centraal staan. Tijdens de intake zullen we altijd vragen waaraan u spelplezier beleefd. Als we dit spelplezier verhogen zult u meer genieten van het golfspel en vaker komen golfen. In de beginsituatie kijken we waar de meeste ruimte is voor ontwikkeling. Vanuit het intakegesprek, vaardigheidstesten en/of spelanalyse wordt een doelstelling geformuleerd die zowel uitdagend als haalbaar is. Bij alle lessen staat het leren golfen centraal, Baanpermissie, GVB en HCP zijn een middel om uw progressie te meten. Wij willen graag actieve golfers ontwikkelen die golf als LIFETIME sport gaan beleven.

Elke fase heeft zijn eigen aandachtspunten. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van uw golfspel naar golfsport. Informeer naar de persoonlijke begeleidingsplannen en groepstrainingen voor de verschillende fases.

GOLFSCHOOL LIEMEER maakt gebruik van een digitale golfschool, hierin worden de lessen en de ontwikkeling (vaardigheidstesten, ronde analysekaarten en hcp) van de golf(st)er bijgehouden.

Daarnaast maken we gebruik van de NGF GOLFACADEMIE voor de spelanalyse en de vaardigheidstesten putten en shortgame. Op de oefenfaciliteiten van de verschillende locaties zijn de testkaarten te vinden voor de vaardigheidstesten. Golf draait om behendigheid, gezelligheid, maar ook om gezondheid. Want wist je dat golf tot de gezondste sporten behoort?

Wilt u leren golfen? Dan bent u bij Golf- & Countryclub Liemeer aan het juiste adres. Wij laten u kennis maken met de mooie omgeving op onze golfbaan en leren u de basisbeginselen van golf. Samen slaan wij de weg in naar HCP 54 (oude GVB) en begeleiden wij u graag op alle aspecten (techniek, tactiek, mentaal, fysiek, materiaal en regels & etiquette) van de golfsport. In een groep of privé doorloopt u de stappen om een actieve golf(st)er te worden en met veel plezier en vertrouwen op de golfbanen van Golfclub Liemeer te spelen.

Hoe reserveert u golflessen?

• Klikt u op de direct boeken naar de lesagenda van de golfprofessional.
• U registreert zich als leerling via de knop registeren.
• Met uw inlognaam en wachtwoord krijgt u toegang tot de lesagenda van de golfprofessional.
• Reserveer een golfles bij uw golfprofessional.
• U krijgt via de email een bevestiging van uw reservering.
Lessen kunt u tot 24 uur voorafgaande aan de les annuleren. Lessen die binnen 24 uur worden geannuleerd, worden in rekening gebracht bij de leerling.
• De golfprofessional zal uw lessen, videobeelden en ontwikkeling bijhouden in uw dossier.

Contactgegevens:

Direct Boeken Tom van Haaren