Update Special Golf bokaal 2018

9 mei, 2018

  UPDATE: Klik hier voor alle foto’s die deze dag zijn gemaakt.  Je kunt de foto’s downloaden tot eind augustus

Gekke vogels die scholeksters…..

9 mei, 2018

Gisteren bij het ballen rapen zag ik in het midden van het verste target een scholekster zitten broeden tussen de

Groot onderhoud en werkzaamheden in de baan 4 t/m 15 juni

9 mei, 2018

Hierbij informeren wij jullie inzake grote werkzaamheden in de baan. Jullie zullen in de komende periode hinder ondervinden van diverse

Marshals, Spotters en Recorders gevraagd! Dringende oproep!
9 mei, 2018

De winter is voorbij
8 mei, 2018

Liemeer in actie voor de bij
26 april, 2018

Special Golf Bokaal Liemeer 2018
25 april, 2018

Aangepaste openingstijden Heeren van Liemeer op Koningsdag
23 april, 2018

Tenniskampioensteam van Dory van de Meent geniet van Golfen op Liemeer
23 april, 2018

Een teek? Pak hem beet!
18 april, 2018

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com

Bezorg Liemeer de Leading Courses score die het verdient!

Als je ergens een lekker en gezellig hapje wilt gaan eten, kijk je vast wel eens op IENS, Tripadvisor of andere websites waar restaurants beoordeeld worden.

Voor golfbanen is Leading Courses wereldwijd enorm in opkomst. Liemeer is daarop ook te vinden en heeft een mooi hoog cijfer gekregen van bezoekers en heeft zelfs de status van Recommended Course gekregen. De 7,6 die Liemeer heeft overtreft het merendeel van de banen in de buurt.

Liemeer is continu bezig de golfbaan met al z’n faciliteiten verder te verbeteren en krijgt daarom dan ook graag reviews en beoordelingen.

Heb je tips om Liemeer nog verder te verbeteren? Stuur ons dan een mailtje naar ledenadminstratie@golfclubliemeer.nl

Ben je tevreden over Liemeer en wil je graag helpen onze score op Leading Courses verder te verhogen? Ga dan naar leadingcourses.com en beoordeel Liemeer! Iedere maand verloten wij twee greenfeekaarten voor de Torenbaan plus 4 consumpties, zodat je twee gasten kunt uitnodigen voor een heerlijk rondje golf en een drankje na afloop! Vraag ook gerust vrienden en kennissen zodat ook zij kans maken op deze mooie prijs.

 

Tenniskampioensteam van Dory van de Meent geniet van Golfen op Liemeer

Hieronder de ongecensureerde belevenissen. Wil je met een groep bekenden ook zoiets meemaken, neem dan contact op met ledenadministratie@golfclubliemeer.nl Inge Swarttouw/0172-820016

Op een zeldzame zomerse dag in April mochten wij onze eerste stappen zetten op greens, pitch, driving range en zowaar zelfs op de Bovenlandenbaan. Het was de ‘viering’ van ons tenniskampioenschap en Dory v.d.Meent kon wel “iets” regelen bij haar Golf & Countrykluppie.  We begonnen al met leren toen we nog geen club of bal hadden gezien. We zagen voor het eerst een heuse parkeerplaats voor golftas-rollators, we ontdekten dat iedere golfer een broekriem om heeft, en toch eerder een kraagje dan een ronde hals. Tja, dat was voor de meesten van ons dan te laat. Maar dat gaf niet, en dat was dan ook wel weer fijn.  Er reed iemand rond op zo’n leuk golfkarretje. We vroegen ons af of we er met ons 7 in zouden passen, maar dat berekenen was een vergeefse puzzel.

lees meer

 

Hof Hoorneman heeft ook dit jaar weer de competitiekleding voor Liemeer mogelijk gemaakt. Wederom onze dank hiervoor!