Jeugd & Familie Golf bij Liemeer in samenwerking met de NGF

15 juli, 2019

Het bestuur heeft groen licht gegeven om met dit initiatief te starten. We willen Golfers van 30 – 50 jaar

Baanbeoordeling Liemeer door Nederlandse Golfkrant

17 juli, 2019

Recent verscheen er een artikel in de Nederlandse Golfkrant met een baanbeoordeling over Liemeer. Klik hier om verder te lezen.

Toch nog een hole in one!

17 juli, 2019

Bij de Seniorendag op donderdag 11 juli hadden we één hole aangewezen als Neary-hole, zowel voor de dames als de

Heerendag Golfweek 2019
16 juli, 2019

Het Cross Country feest in de Golfweek
15 juli, 2019

Golfweek 2019, groot succes!
15 juli, 2019

Golfweek: de laatste dag, wat een finale!
15 juli, 2019

Bas Kräwinkel geslaagd voor PGA Holland A Professional diploma
10 juli, 2019

Super Business Monday met als uitsmijter de verlenging van de samenwerking met Maas Autogroep
9 juli, 2019

M.O.O.I. in de Golfweek: Vroege vogels op maandag ochtend
8 juli, 2019

Goed gestart met Players 1st en hoe verder

Een derde van de Liemeer leden heeft nu een enquête ontvangen, een derde volgt dan in juli en de laatste een derde in oktober. Ruim 40% (dat is hoger dan het landelijk gemiddelde) van deze leden heeft de enquête ingevuld, waarvoor onze hartelijke dank.

De resultaten zullen ons helpen Liemeer te verbeteren op gebieden als Baan, Vereniging, Golfschool, Horeca en Organisatie. We vragen dan ook iedere Liemeerder in de volgende twee golven (juli en oktober) hieraan mee te doen (het invullen van de enquête kost zo’n 20 minuten).

Wij werken met 3 soorten enquêtes:

  • Nieuwe golfers
  • Bestaande leden
  • Greenfee spelers

Inmiddels is een analyseteam gevormd, bestaande uit 4 leden, die na uitgebreide analyse van alle resultaten het bestuur gaat adviseren omtrent aanbevelingen voor de diverse gebieden. Daarna zullen de aanbevelingen worden besproken met elk van deze disciplines.

We zullen de leden op de hoogte houden van de voortgang en zoveel mogelijk concrete suggesties van individuele leden opvolgen en hen daaromtrent informeren.

Op naar betere loyaliteit
De uitkomsten van de enquêtes worden uitgedrukt in een NPS. De NPS (Net Promotor Score) weerspiegelt de klanttevredenheid en klantloyaliteit binnen een club of baan.

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com

Speel de Bovenlanden en win een diner voor 2 bij De Heeren van Liemeer!

Nu onze Bovenlandenbaan er beter bij ligt dan ooit na een ingrijpende renovatie van een paar holes, nodigen we iedereen uit deze uitdagende PAR 3 en 4 (weer eens) te spelen. Het kost je ruim een uur om een heerlijk rondje te spelen en dat is meteen een hele goede training voor het korte werk. In april, mei en juni verloten we een heerlijk diner voor twee personen, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en elk een drankje.

Wat moet je doen?
Loop een rondje van negen holes op de Bovenlandenbaan. Je hoeft niet te reserveren, het is komen en spelen! Als je suggesties voor verbeteringen hebt, meld dat aan manager@golfclubliemeer.nl. Als je tevreden bent over de Bovenlandenbaan meld dat dan op Leadingcourses. Maak als je dat nog niet hebt, een account aan op Leadingcourses. Schrijf een beoordeling over Liemeer en geef vooral in de tekst je mening over de Bovenlandenbaan. Via je account bij Leadingcourses krijg je bericht als je een diner voor twee hebt gewonnen. Dit geldt uiteraard ook voor jouw gasten die met je mee lopen.