Bezorg Liemeer de Leading Courses score die het verdient!

19 juli, 2018

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com Bezorg Liemeer de Leading Courses score die het verdient! Als je ergens een lekker

KLM Open 2018, 13-16 september, beleef het mee!

16 juli, 2018

Het KLM Open beleeft dit jaar de 99ste editie en wordt van 13 t/m 16 september voor de 3e en

Update Special in Golfdag 30 juni jl. foto’s

16 juli, 2018

De Liemeer Golfweek begon met een fantastische Special in Golfdag. Bekijk hier de foto’s van deze geslaagde dag. Foto’s Special

Voortgang werkzaamheden Bovenlandenbaan
12 juli, 2018

Lipton Ice Tea Liemeer Open 9 september 2018
12 juli, 2018

Bezanden fairways Torenbaan en Bovenlanden
12 juli, 2018

GOLFWEEK 2018 Heerendag
11 juli, 2018

EIAK Haagsche Golf & Country club 27 t/m 30 juni 2018.
8 juli, 2018

Rookverbod in de baan
5 juli, 2018

Succesvolle businessdag als onderdeel van de Golfweek
3 juli, 2018

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com

Bezorg Liemeer de Leading Courses score die het verdient!

Als je ergens een lekker en gezellig hapje wilt gaan eten, kijk je vast wel eens op IENS, Tripadvisor of andere websites waar restaurants beoordeeld worden.

Voor golfbanen is Leading Courses wereldwijd enorm in opkomst. Liemeer is daarop ook te vinden en heeft een mooi hoog cijfer gekregen van bezoekers en heeft zelfs de status van Recommended Course gekregen. De 7,6 die Liemeer heeft overtreft het merendeel van de banen in de buurt.

Liemeer is continu bezig de golfbaan met al z’n faciliteiten verder te verbeteren en krijgt daarom dan ook graag reviews en beoordelingen.

Heb je tips om Liemeer nog verder te verbeteren? Stuur ons dan een mailtje naar ledenadminstratie@golfclubliemeer.nl

Ben je tevreden over Liemeer en wil je graag helpen onze score op Leading Courses verder te verhogen? Ga dan naar leadingcourses.com en beoordeel Liemeer! Iedere maand verloten wij twee greenfeekaarten voor de Torenbaan plus 4 consumpties, zodat je twee gasten kunt uitnodigen voor een heerlijk rondje golf en een drankje na afloop! Vraag ook gerust vrienden en kennissen zodat ook zij kans maken op deze mooie prijs.

 

Tenniskampioensteam van Dory van de Meent geniet van Golfen op Liemeer

Hieronder de ongecensureerde belevenissen. Wil je met een groep bekenden ook zoiets meemaken, neem dan contact op met ledenadministratie@golfclubliemeer.nl Inge Swarttouw/0172-820016

Op een zeldzame zomerse dag in April mochten wij onze eerste stappen zetten op greens, pitch, driving range en zowaar zelfs op de Bovenlandenbaan. Het was de ‘viering’ van ons tenniskampioenschap en Dory v.d.Meent kon wel “iets” regelen bij haar Golf & Countrykluppie.  We begonnen al met leren toen we nog geen club of bal hadden gezien. We zagen voor het eerst een heuse parkeerplaats voor golftas-rollators, we ontdekten dat iedere golfer een broekriem om heeft, en toch eerder een kraagje dan een ronde hals. Tja, dat was voor de meesten van ons dan te laat. Maar dat gaf niet, en dat was dan ook wel weer fijn.  Er reed iemand rond op zo’n leuk golfkarretje. We vroegen ons af of we er met ons 7 in zouden passen, maar dat berekenen was een vergeefse puzzel.

lees meer