Nationaal Kampioenschap Revalidatiecentra 20-9-2018

17 september, 2018

Op donderdag 20 september is er een golfwedstrijd voor lichamelijk gehandicapte golfers bij G&CC Liemeer. De wedstrijd vindt plaats onder

Liemeer doet mee aan de Albert Heijn Sportactie 2018

11 september, 2018

Om heel Nederland te activeren en daadwerkelijk in beweging te krijgen, hebben NOC*NSF en Albert Heijn de handen ineengeslagen. Tijdens de

Topgolf op Lipton Ice tea Liemeer Open, Dereck Haye winnaar

11 september, 2018

  Een week voordat op de Dutch in Spijk het KLM Open wordt gespeeld vond op de mooie golfbaan van

Schilkerweg tijdelijk Gesloten
5 september, 2018

Golfschool Liemeer op golfreis naar Spanje en Ierland
4 september, 2018

Update Beedeal
4 september, 2018

Lipton Ice Tea Liemeer Open 9 september 2018
4 september, 2018

Door en voor leden op 22 en 30 september 2018
4 september, 2018

Golf- & Countryclub Liemeer in het Witte Weekblad
31 augustus, 2018

Wegafsluiting 9 september i.v.m. Ride for the Roses
29 augustus, 2018

Altijd al willen ervaren hoe het is om aan de Ryder Cup deel te nemen? 

Grijp nu je kans en speel mee op zondag 30 september!

Op de laatste dag van de Ryder Cup 2018 in Parijs, kun je op Liemeer deel uitmaken van Team Europa of Team USA in een gezellige 9 holes Matchplay Greensome wedstrijd. De wedstrijd is open voor P, B en C leden en ook voor gasten die zij uitnodigen en uitdrukkelijk voor dames en heren. We spelen in teams van 2, die per flight zoveel mogelijk gelijk gelijkwaardig zijn. Je kunt inschrijven als 2-tal of alleen. Geef bij inschrijving, via de website, aan: Team Europa of USA (onder opmerkingen). Afhankelijk van de inschrijvingen per team, maakt de wedstrijdleiding de definitieve indeling.

Lees meer

 

Topgolf op Lipton Ice tea Liemeer Open, Dereck Haye winnaar

De winnaars van het Lipton Ice Tea Liemeer Open 2018

 

Een week voordat op de Dutch in Spijk het KLM Open wordt gespeeld vond op de mooie golfbaan van Liemeer voor de achtste keer een ander top-golftoernooi plaats, het Lipton Ice Tea Liemeer Open plaats. Ondanks de droge zomer lagen de greens en fairways van Liemeer er uitstekend bij. Hetgeen ook resulteerde in uitstekende scores.

In totaal 73 deelnemers, met daarbij ook het opvallend hoge aantal van 22 vrouwen, streden om de eer en een mooie reis naar Spanje, beschikbaar gesteld door 3D golfreizen. Dat de baanomstandigheden goed waren bleek wel uit de scores van de winnaars. Bij de vrouwen ging Marieke Helgers als winnares van de reis naar Spanje , een reischeque van 150 euro en niet te vergeten de fraaie bos ruikers van 4 Proces naar huis. Haar uitstekende ronde van 80 slagen was meer dan voldoende om de eerste prijs voor de vrouwen in de wacht te slepen. Haar eerste reactie was dan ook dat dit, in haar ogen, het best georganiseerde golftoernooi is op de wedstrijdkalender voor amateurs. 

Lees meer

 

 

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com

Bezorg Liemeer de Leading Courses score die het verdient!

Als je ergens een lekker en gezellig hapje wilt gaan eten, kijk je vast wel eens op IENS, Tripadvisor of andere websites waar restaurants beoordeeld worden.

Voor golfbanen is Leading Courses wereldwijd enorm in opkomst. Liemeer is daarop ook te vinden en heeft een mooi hoog cijfer gekregen van bezoekers en heeft zelfs de status van Recommended Course gekregen. De 7,6 die Liemeer heeft overtreft het merendeel van de banen in de buurt.

Liemeer is continu bezig de golfbaan met al z’n faciliteiten verder te verbeteren en krijgt daarom dan ook graag reviews en beoordelingen.

Heb je tips om Liemeer nog verder te verbeteren? Stuur ons dan een mailtje naar ledenadminstratie@golfclubliemeer.nl

Ben je tevreden over Liemeer en wil je graag helpen onze score op Leading Courses verder te verhogen? Ga dan naar leadingcourses.com en beoordeel Liemeer! Iedere maand verloten wij twee greenfeekaarten voor de Torenbaan plus 4 consumpties, zodat je twee gasten kunt uitnodigen voor een heerlijk rondje golf en een drankje na afloop! Vraag ook gerust vrienden en kennissen zodat ook zij kans maken op deze mooie prijs.