The Golf Experience

29 april, 2019

Op zondag 26 mei 2019 organiseert Golf- & Countryclub Liemeer ‘The Golf Experience’. Hét event voor beginnende en ervaren golfers,

Gentle reminder: maandbeker 1 en 2 op zaterdag 25 mei

19 mei, 2019

Starttijden maandbeker 2 vanaf 8.00 uur; maandbeker 1 sluit daar op aan. Inschrijven is nog mogelijk tot 19 mei 23:59

FJW cup 2019: de foto’s

18 mei, 2019

Hebben jullie het verslag al gelezen over de FJW Cup 2019, dat door de winnende captain is geschreven? Dan heb

Heb je al een badeendje gescoord?
18 mei, 2019

Spectaculaire finale voor Heren Senioren 5
12 mei, 2019

Koninklijke onderscheiding voor Jaap Sonneveld
9 mei, 2019

Inschrijven Clubkampioenschappen Matchplay geopend
7 mei, 2019

Kom jij ook vogels tellen?
29 april, 2019

1 en 2 juni 4e editie: Strokeplay Kampioenschap PAR 3
26 april, 2019

Speel de Bovenlanden en win een diner voor 2 bij De Heeren van Liemeer!
10 april, 2019

Zo starten we bij Liemeer met Players 1st

Players 1st: weten wat de golfer wil!

Sinds 2016 bieden de NGF, de PGA en de NVG de golfmarkt een programma aan voor structurele meting van klanttevredenheid. Hiervoor is in samenwerking met de Deense Golf Federatie het programma Players 1st ontwikkeld, speciaal voor de golfsport. Inmiddels zijn er al meer dan 90 banen/clubs in Nederland die met Players 1st werken. Deze krijgen inzicht in hun aandachtspunten/resultaten d.m.v. een interactief dashboard. In 2018 hebben golfers ruim 15.000 enquêtes van Players 1st ingevuld.

Bij Liemeer gaan we in mei starten met toesturen van enquêtes aan een derde van alle leden , een derde volgt dan in augustus en de laatste een derde in oktober. De resultaten zullen ons helpen Liemeer te verbeteren op gebieden als Baan, Vereniging, Golfschool, Horeca en Organisatie. We vragen dan ook iedere Liemeerder hieraan mee te doen (het invullen van de enquête kost zo’n 20 minuten). Lees verder

Nieuwe Golfmode 2019 op Liemeer

De dames die naar Liemeer gekomen waren afgelopen vrijdag 15 maart, ondanks het barre weer, de lerarenstaking en diverse trainingsweekenden werden blij verrast. Zij zagen een inspirerend aanbod van Golfdiva gepresenteerd door onze onvolprezen modellen. Frisse kleuren in makkelijk te combineren kledingstukken in mooie, comfortabele materialen op vakkundige wijze door Heleen van informatie voorzien. Een deel van dit aanbod en nog meer blijft vanaf nu in de shop verkrijgbaar!

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com

Speel de Bovenlanden en win een diner voor 2 bij De Heeren van Liemeer!

Nu onze Bovenlandenbaan er beter bij ligt dan ooit na een ingrijpende renovatie van een paar holes, nodigen we iedereen uit deze uitdagende PAR 3 en 4 (weer eens) te spelen. Het kost je ruim een uur om een heerlijk rondje te spelen en dat is meteen een hele goede training voor het korte werk. In april, mei en juni verloten we een heerlijk diner voor twee personen, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en elk een drankje.

Wat moet je doen?
Loop een rondje van negen holes op de Bovenlandenbaan. Je hoeft niet te reserveren, het is komen en spelen! Als je suggesties voor verbeteringen hebt, meld dat aan manager@golfclubliemeer.nl. Als je tevreden bent over de Bovenlandenbaan meld dat dan op Leadingcourses. Maak als je dat nog niet hebt, een account aan op Leadingcourses. Schrijf een beoordeling over Liemeer en geef vooral in de tekst je mening over de Bovenlandenbaan. Via je account bij Leadingcourses krijg je bericht als je een diner voor twee hebt gewonnen. Dit geldt uiteraard ook voor jouw gasten die met je mee lopen.