KLM OPEN 2019 op The International te Badhoevedorp.(team Liemeer op hole 18)

19 september, 2019

23 marshals en een captain met de opdracht hole 18 te bemannen. Een heftige puzzel die er toe heeft geleid

Jeugd Liemeer bezoekt het KLM open

16 september, 2019

De Jeugd van Liemeer verzamelde om 09.30 uur op de Golfclub. Samen met 4 begeleiders en de golfprofessionals Arjan en

Eindejaar-aanbod voor nieuwe leden: zegt het voort!

5 september, 2019

Zoals ook in voorgaande jaren kunnen mensen die lid willen worden in 2020, als ze zich nu aanmelden tot eind 2019

GolfStart op Liemeer
2 september, 2019

Jeugd & Familie Golf bij Liemeer in samenwerking met de NGF
15 juli, 2019

Team Liemeer actief op hole 18 KLM Open
11 september, 2019

ZAC-inloop 2019 was..
9 september, 2019

Topamateurs in actie op Liemeer!
28 augustus, 2019

Hoe is het om te golfen voor het goede doel?
25 augustus, 2019

Maandbeker 2, 18 augustus 2019
19 augustus, 2019

Laatste kans, finale summersale 50% op alle kleding!
15 augustus, 2019

Eerste resultaten Players1st enquête worden verwerkt!

Na de overweldigende response op de twee eerste enquête-rondes van Players 1st is het analyse team druk bezig alle resultaten te verwerken en te analyseren. Niet alleen de antwoorden die komen van de meerkeuzevragen, maar ook van de vele op- en aanmerkingen die jullie hebben gegeven bij de diverse antwoordmogelijkheden.

Voor het goed begrijpen en duiden van de analyses hebben wij een aantal sessies met de mensen achter Players1st gehouden.

Wat betreft de vele op- en aanmerkingen worden deze zoveel als mogelijk gegroepeerd. Het Bestuur zal dit gebruiken om met de betreffende afdelingen (Horeca, Golfschool, Marshalls, Caddy Masters, etc.) de verbeterpunten te bespreken. De verkregen op- en aanmerkingen worden daarbij geanonimiseerd. Wel zal waar mogelijk het Bestuur rechtstreeks reageren naar degenen die hun naam en verdere gegevens bij de opmerkingen hebben achtergelaten.

Samen met de resultaten uit de meerkeuzevragen is het een schat aan informatie die we gebruiken om onze baan en vereniging nog aantrekkelijker te maken voor onze leden en gastspelers.

Wij danken dan ook alle leden die de enquête hebben ingevuld en zij die in oktober ook een uitnodiging voor de enquête krijgen!

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com

Speel de Bovenlanden en win een diner voor 2 bij De Heeren van Liemeer!

Nu onze Bovenlandenbaan er beter bij ligt dan ooit na een ingrijpende renovatie van een paar holes, nodigen we iedereen uit deze uitdagende PAR 3 en 4 (weer eens) te spelen. Het kost je ruim een uur om een heerlijk rondje te spelen en dat is meteen een hele goede training voor het korte werk. In april, mei en juni verloten we een heerlijk diner voor twee personen, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en elk een drankje.

Wat moet je doen?
Loop een rondje van negen holes op de Bovenlandenbaan. Je hoeft niet te reserveren, het is komen en spelen! Als je suggesties voor verbeteringen hebt, meld dat aan manager@golfclubliemeer.nl. Als je tevreden bent over de Bovenlandenbaan meld dat dan op Leadingcourses. Maak als je dat nog niet hebt, een account aan op Leadingcourses. Schrijf een beoordeling over Liemeer en geef vooral in de tekst je mening over de Bovenlandenbaan. Via je account bij Leadingcourses krijg je bericht als je een diner voor twee hebt gewonnen. Dit geldt uiteraard ook voor jouw gasten die met je mee lopen.