Regelavonden nieuwe golfregels 2019: inschrijven via de wedstrijdkalender

9 januari, 2019

De Regel & Handicap Commissie organiseert  vier keer een speciale regelavond over de nieuwe golfregels: woensdag 23 januari, dinsdag 12

Restyling restaurant De Heeren van Liemeer van start gegaan

10 januari, 2019

Vanaf 7 januari wordt er bij De Heeren van Liemeer, tussen de bedrijven door, hard gewerkt aan de restyling van

Verslag Sinterklaas golfwedstrijd 2018 Golfen met beperking

21 december, 2018

Zaterdag 1 december was het zover, de afsluiting van een mooi golf seizoen voor golfers met een beperking. De hele dag

Kom golfen met jouw team!
18 december, 2018

Cadeaustress…
18 december, 2018

Openingstijden clubhuis rondom de feestdagen
18 december, 2018

Ervaar wat de Businessclub Liemeer voor jouw bedrijf kan betekenen!
18 december, 2018

KENNISMAKINGSLES GOLF
18 december, 2018

Nieuwe Golfregels: tips!
6 december, 2018

Error 500 foutmelding klachten verholpen
3 december, 2018

Nieuwe cups wintergreens!
3 december, 2018

Nieuwjaarsreceptie en opening buggystalling

Een drukbezochte en geanimeerde Nieuwjaarsreceptie op 6 januari vormde de aftrap voor een nieuw clubjaar op Liemeer. Meer dan 150 belangstellenden waren aanwezig om met elkaar te toasten op het nieuwe jaar.

Voorzitter Henk Waling vatte de belangrijkste gebeurtenissen en activiteiten van het afgelopen jaar samen. Met applaus toonden de aanwezigen hun waardering voor de inzet van greenkeepers, horeca en medewerkers van Liemeer, maar met name ook voor de inzet van de vele vrijwilligers en commissieleden. Liemeer kan terugzien op een mooi clubjaar, waarbij de voorzitter met genoegen kon melden dat de financiële resultaten positief zijn, maar ook dat er een mooie groei is te zien in het aantal leden. 

Lees meer

 

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com

Bezorg Liemeer de Leading Courses score die het verdient!

Als je ergens een lekker en gezellig hapje wilt gaan eten, kijk je vast wel eens op IENS, Tripadvisor of andere websites waar restaurants beoordeeld worden.

Voor golfbanen is Leading Courses wereldwijd enorm in opkomst. Liemeer is daarop ook te vinden en heeft een mooi hoog cijfer gekregen van bezoekers en heeft zelfs de status van Recommended Course gekregen. De 7,8 die Liemeer heeft overtreft het merendeel van de banen in de buurt.

Liemeer is continu bezig de golfbaan met al z’n faciliteiten verder te verbeteren en krijgt daarom dan ook graag reviews en beoordelingen.

Heb je tips om Liemeer nog verder te verbeteren? Stuur ons dan een mailtje naar ledenadminstratie@golfclubliemeer.nl

Ben je tevreden over Liemeer en wil je graag helpen onze score op Leading Courses verder te verhogen? Ga dan naar leadingcourses.com en beoordeel Liemeer! Iedere maand verloten wij twee greenfeekaarten voor de Torenbaan plus 4 consumpties, zodat je twee gasten kunt uitnodigen voor een heerlijk rondje golf en een drankje na afloop! Vraag ook gerust vrienden en kennissen zodat ook zij kans maken op deze mooie prijs.